Vi eksisterer for at hjælpe virksomheder med at bygge store rentable e-commerce brands

Her er hvad der sker når du hyrer Neble & Co.
som din e-commerce marketing partner:

"Magnus Neble og hans team er blandt de bedste samarbejdspartnere jeg har haft længe og i de forskellige virksomheder jeg har haft i de sidste 20 år. Magnus er visionær og utrolig dygtig til det han gør, ikke bare som strategisk rådgiver, men endnu mere som den hårdtarbejdende og løsningsorienteret partner. Det er det, jeg ledte efter i sin tid, og "Rocket", som vi kalder dem internt, har hjulpet Spring Copenhagen med at få annoncering og digitale tilstedeværelse på et helt andet niveau hurtigt. Fantastisk samarbejde, fantastiske mennesker."
"Jeg har samarbejdet med Neble & Co. i et halvt år indtil videre, og det har jeg ikke et sekund fortrudt. Helt fra start har Magnus og Jeppe været yderst kompetente, professionelle og ikke mindst behagelige at samarbejde med. De skaber mærkbare resultater og interesserer sig oprigtigt for ens brand. Her er man uden tvivl i gode hænder. Neble & Co. er samtidig enormt gode sparringspartnere på et plan, der rækker langt ud over blot FB og IG ads. Jeg kan kun give Neble & Co. mine varmeste anbefalinger."
"Vi har i BARONS altid haft et stort fokus på paid social som en af de primære kanaler i vores marketing mix. Med Magnus på holdet, får vi god sparring på alt fra strategi til idéudvikling af nye kreative tiltag, og en der kan få tingene til at ske når der er brug for at rykke hurtigt."

Virksomheder vi har hjulpet

Skal vi tage en snak?

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt
Oops! Noget gik galt - prøv igen eller skriv til os på kontakt@nebleco.dk