Tap ind i vores videnbank om
online annoncering for webshops

…som trækker på erfaringer for +100 webshops og et annoncespend på mere end 75 mio. KRONER

Hvad får du ud af sparring med os?

  • Man behøver ikke altid opfinde den dybe tallerken. Vi ved hvad der virker og hvad der ikke gør. Vi har lavet fejlene og oplevet succeserne, derfor kan vi også tilbyde dig en dybdegående rådgivning om dit online marketingmix.
  • Dybdegående rådgivning på hele dit online marketingmix
  • Sikrer synergi mellem dine marketingskanaler
  • Vores ærlige mening om dine initiativer
Har du brug for en partner som du løbende kan spare med omkring din online markedsføring? En partner som har gjort det før og bygget succefulde online brands.

Tap ind i vores viden og erfaringer som trækker på +100 webshops og et annoncespend på mere end 75 mio. kroner.

Sådan foregår et sparringsforløb med os

1
Introduktion
Vi afholder en workshop hvor du præsenterer din nuværende strategi og dine udfordringer
2
Analyse af nuværende situation
På baggrund af vores workshop analyserer vi din nuværende strategi og udarbejder løbende konkrete handlingsforeslag
3
Løbende sparring
Vi sparrer løbende på din strategi og udfordringer. Du kan bruge vores ekspertise til diverse problematikker

Virksomheder vi har hjulpet

"Magnus Neble og hans team er blandt de bedste samarbejdspartnere jeg har haft længe og i de forskellige virksomheder jeg har haft i de sidste 20 år. Magnus er visionær og utrolig dygtig til det han gør, ikke bare som strategisk rådgiver, men endnu mere som den hårdtarbejdende og løsningsorienteret partner. Det er det, jeg ledte efter i sin tid, og "Rocket", som vi kalder dem internt, har hjulpet Spring Copenhagen med at få annoncering og digitale tilstedeværelse på et helt andet niveau hurtigt. Fantastisk samarbejde, fantastiske mennesker."
"Jeg har samarbejdet med Neble & Co. i et halvt år indtil videre, og det har jeg ikke et sekund fortrudt. Helt fra start har Magnus og Jeppe været yderst kompetente, professionelle og ikke mindst behagelige at samarbejde med. De skaber mærkbare resultater og interesserer sig oprigtigt for ens brand. Her er man uden tvivl i gode hænder. Neble & Co. er samtidig enormt gode sparringspartnere på et plan, der rækker langt ud over blot FB og IG ads. Jeg kan kun give Neble & Co. mine varmeste anbefalinger."
"Vi har i BARONS altid haft et stort fokus på paid social som en af de primære kanaler i vores marketing mix. Med Magnus på holdet, får vi god sparring på alt fra strategi til idéudvikling af nye kreative tiltag, og en der kan få tingene til at ske når der er brug for at rykke hurtigt."

Skal vi tage en snak?

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt
Oops! Noget gik galt - prøv igen eller skriv til os på kontakt@nebleco.dk