SUCCESS CASE

Gastrotools

Vækst med 100% YoY siden start

Om

Gastrotools

  • Dansk køkkenværktøjsbrand
  • Sælger deres produkter på +3 markeder

Resultater

  • +100% vækst i omsætning YoY
  • +45.000 leads indsamlet via Facebook
  • Facebook annoncering er den vigtigste kanal

Gastrotools er inhouse DTC brand som udvikler og producerer essentielt køkkenværktøj i høj kvalitet. I Gastrotools kan vi konstant være på forkant og kan løbende teste de nyeste marketing værktøjer af – således at vi udelukkende implementerer netop dét der virker hos vores kunder.

Vi har vækstet Gastrotools til et tocifret millionbeløb. Det giver os en unik 360 graders forståelse af de essentielle aspekter i at drive en online webshop. I vil derfor kunne spare med os på et langt mere strategisk grundlag end blot markedsføring. 

Gastrotools er netop den case, der gør at vi 100% forstår, hvordan det er at sidde på den anden side af bordet og opbygge et DTC brand. Vi rådgiver ikke kun vores kunder i hvordan de skal drive deres marketing strategi - vi gør det selv, og ved hvad det kræver.

Sådan gjorde vi

Vi har gennem de sidste 3 år fokuseret intenst på at bygge et stærkt og anerkendt brand op. En god blanding af performance-orienterede indsatser kombineret med brand-orienterede, har for os skabt en plads i markedet.

Skal I være den næste succes case?

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt
Oops! Noget gik galt - prøv igen eller skriv til os på kontakt@nebleco.dk