SUCCESS CASE

Spring Copenhagen

3 nye markeder og vækst på 1200 %

Om

Spring Copenhagen

  • Dansk designbrand
  • Tidligere vinder af “Vejen til Seier” på TV2
  • Sælger deres produkter på +3 markeder

“ Magnus Neble og hans team er blandt de bedste samarbejdspartnere jeg har haft længe og i de forskellige virksomheder jeg har haft i de sidste 20 år. Først og fremmest er der masser af energi i samarbejdet, masser af grin og højt humør, som er vigtigt for mig, når man skal arbejde tæt sammen dag og nat. Det hele starter med tillid når man får lov til at komme helt ind i maskinrummet, og her er Neble & Co en partner man kan stole på og regne med til hver en tid. Magnus er visionær og utrolig dygtig til det han gør, ikke bare som strategisk rådgiver, men endnu mere som den hårdtarbejdende og løsningsorienteret partner. Det er det, jeg ledte efter i sin tid, og ‘Rocket’, som vi kalder dem internt, har hjulpet Spring Copenhagen med at få annoncering og digitale tilstedeværelse på et helt andet niveau hurtigt. Fantastisk samarbejde, fantastiske mennesker. ”

Claus Nielsen - Stifter og partner i Spring Copenhagen

Resultater

  • +1200 % omsætningsvækst online siden start
  • Udvidelse fra 1 til 3 markeder
  • +30.000 leads indsamlet
  • Facebook ads er absolut vigtigste kanal i marketingmix

Neble & Co. har igennem de sidste 3 år hjulpet Spring Copenhagen med deres online marketing, herunder især Facebook og Instagram ads som har været den primære driver til deres massive vækst online.

Sådan gjorde vi

Når man vækster en annoncekonto med +1000% over flere år, så skal den konkrete strategi også løbende tilpasses. I Neble & Co. benytter vi forskellige strategier ud fra annoncekontoens størrelse. Vi har med stor succes kunne implementere vores forskellige strategier i tråd med Spring Copenhagen vækst.

Skal I være den næste succes case?

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt
Oops! Noget gik galt - prøv igen eller skriv til os på kontakt@nebleco.dk